РТС HD: Програмска шема - петак, 19. окт 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Сва та равница, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Јутро ће променити све, ТВ серија
12
15:10
Ово је Србија
16:00
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:40
Београдска хроника
19:00
Слагалица
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
23:50
Дневник
00:30
Спортски дневник
00:40
Тунел, серија
12
01:30
Вести
02:20
Квадратура круга
02:45
Великани: Надежда Петровић
03:00
Вести
03:05
Око
03:30
Моја лепа Србија
03:55
Датум
04:05
Сва та равница, ТВ серија
12
04:55
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
05:48
Верски календар