РТС 3: Програмска шема - петак, 14. дец 2018

06:10
ТВ фељтон: Џек Николсон
06:35
Гудачи Светог Ђорђа
07:16
Европа кроз концерте, р.
08:05
На скривено те води место: Ксенија Мијатовић, р.
08:35
Бунт , р.
09:12
РТС Трезор: Твоја ТВ читанка, р.
09:42
РТС Трезор: Портрети - Душан Џамоња, р.
10:16
Бардови театра: Даница Максимовић, р.
11:10
Ауторско вече Милана Михајловића, 2. део, р.
11:43
Одлив мозгова: Јелена Крстић, р.
12:14
Идиот 6-10, р.
12
13:06
Декоратерска племена: Индустријско племе, 3-8, р.
13:37
Велика илузија, р.
14:10
ТВ фељтон: Џек Николсон, Р.
14:35
Гудачи Светог Ђорђа, р.
15:16
Европа кроз концерте, р.
16:05
Културни центар
17:32
РТС Живот: Грозд
18:02
Реј Донован, 25-60
12
20:43
Музика Модеста Мусоргског
21:22
Четири годишња доба у Хавани, 8-8
12
22:16
12
00:05
Културни центар, р,
01:05
РТС Живот: Професионалци-Петер Превц, р,
01:32
РТС Живот: Грозд, р.
02:02
ТВ фељтон: Петар Краљ
02:59
Ексклузивно: Јелисавета Карађорђевић, р.
03:36
Симфонијски оркестар РТС-а: Ф. Шопен-Клавирски концерт бр.1, р.
04:19
Ликовна колонија РТС-а: Под небом – Радомир Кнежевић, р.
04:40
Музика Модеста Мусоргског, р.
05:18
Руски царски балет: Ромео и Јулија