РТС Драма: Програмска шема - уторак, 18. сеп 2018

06:00
Кнегиња од Фолибержера, ТВ театар, р.
07:56
Мој лични печат – Горанка Матић, р.
08:00
Сумњива лица, 31-44, р.
12
08:26
Сумњива лица, 32-44, р.
12
08:51
Мој лични печат – Јован Ћирилов, р.
08:55
Војна академија, 1-16, р.
12
09:45
Нешто лепо, 19. еп., р.
12
09:52
Вратиће се роде, 10-23, р.
12
10:38
Прваци света, 3-12, р.
12
11:25
Мој лични печат – Јован Маљоковић, р.
11:29
Други век – Петар Божовић, р.
12:00
Кнегиња од Фолибержера, ТВ театар, р.
13:56
Мој лични печат – Горанка Матић, р.
14:00
Сумњива лица, 31-44, р.
12
14:26
Сумњива лица, 32-44, р.
12
14:51
Мој лични печат – Јован Ћирилов, р.
14:55
Војна академија, 1-16, р.
12
15:45
Нешто лепо, 19. еп., р.
12
15:52
Вратиће се роде, 10-23, р.
12
16:38
Прваци света, 3-12, р.
12
17:25
Мој лични печат – Јован Маљоковић, р.
17:29
Други век – Петар Божовић, р.
18:00
Швабица, ТВ театар
19:52
Мој лични печат – Бота Миљковић
19:57
Сумњива лица, 33-44
12
20:21
Сумњива лица, 34-44
12
20:47
Нешто лепо, 20. еп.
12
20:54
Војна академија, 2-16
12
21:46
Вратиће се роде, 11-23
12
22:33
Мој лични печат – Ђиле Марковић
22:38
Прваци света, 4-12
12
23:27
Други век – Вељко Деспотовић
00:00
Швабица, ТВ театар, р.
01:52
Мој лични печат – Бота Миљковић, р.
01:57
Сумњива лица, 33-44, р.
12
02:21
Сумњива лица, 34-44, р.
12
02:47
Нешто лепо, 20. еп., р.
12
02:54
Војна академија, 2-16, р.
12
03:46
Вратиће се роде, 11-23, р.
12
04:33
Мој лични печат – Ђиле Марковић, р.
04:38
Прваци света, 4-12, р.
12
05:27
Други век – Вељко Деспотовић, р.