РТС Музика: Програмска шема - уторак, 20. нов 2018

06:00
РТС Музика представља, р.
06:05
Музички времеплов, р.
06:52
Хит месеца 1986., р.
08:06
Из наше архиве, р.
08:30
Зајечарска гитаријада 2001, р.
09:28
РТС Музика представља, р.
09:33
Хитови, р.
10:00
Три боје звука – Кристали, Александра Ковач, Ју група, р.
10:54
Музички подсетник, р.
11:30
48. Зајечарска гитаријада, Прљаво казалиште, р.
12:00
РТС Музика представља, р.
12:05
Музички времеплов, р.
12:52
Хит месеца 1986., р.
14:06
Из наше архиве, р.
14:30
Зајечарска гитаријада 2001, р.
15:28
РТС Музика представља, р.
15:33
Хитови, р.
16:00
Три боје звука – Кристали, Александра Ковач, Ју група, р.
16:54
Музички подсетник, р.
17:30
48. Зајечарска гитаријада, Прљаво казалиште, р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
ПГП музички времеплов
18:42
Пола сата за џез и блуз, Легенда о блуз трију, 10. епизода
19:11
Музички клуб – Hush
20:15
Из наше архиве
20:36
Три боје звука, Тв постер Васил Хаџиманов бенд
21:03
3 од 1 – Ортодокс Келтс
21:15
РТС Музика представља
21:19
Музички микс
21:49
Музичка галаксија – Владана Марковић
22:36
Биг бенд РТС и гитаристи – Дадо Топић
23:04
Некад и сад – Рамбо Амамдеус
23:11
Амамро дел
00:00
РТС Музика представља , р.
00:04
ПГП музички времеплов, р.
00:42
Пола сата за џез и блуз, Легенда о блуз трију, 10. епизода, р.
01:11
Музички клуб – Hush, р.
02:15
Из наше архиве, р.
02:36
Три боје звука, Тв постер Васил Хаџиманов бенд, р.
03:03
3 од 1 – Ортодокс Келтс, р.
03:15
РТС Музика представља, р.
03:19
Музички микс, р.
03:49
Музичка галаксија – Владана Марковић, р.
04:36
Биг бенд РТС и гитаристи – Дадо Топић, р.
05:04
Некад и сад – Рамбо Амамдеус, р.
05:11
Амамро дел, р.