Радио Џубокс: Програмска шема - субота, 25. јан 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Стивена Спендера - Милан Пузић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:50
Микс
13:00
13:30
Микс
15:10
Микс
17:00
Дуети, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Компас - Аргентина, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Дејан Петковић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци- Песме Блаже Конеског - Милутин Бутковић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Свеци марширају, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Игла на винилу - The Beatles and Mamas and Papas, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Евровизија `63, р.
05:15
Микс, р.