Радио Џубокс: Програмска шема - понедељак, 27. јан 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Блаже Конеског - Милутин Бутковић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Филмска музика, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Компас - Мексико – Маријачи, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Концерт - Арсен Дедић, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме данског песника Олеа Сарвига - Зоран Ранкић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Сингл - Gigliola Cinquetti - Non ho l'età, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Биг Бенд РТС, р.
03:30
Микс, р.
05:00
ПГП, р.
05:15
Микс, р.