Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 28. сеп 2021

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Блажа Конеског - Милутин Бутковић, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Београдско пролеће 1979, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Лутајућа срца, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Старих Арапских Песника - Жарко Радић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Азбука евергрина - Jacques Brel, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - „Моја одисеја” - Војкан Борисављевић, р.
05:15
Микс, р.