Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 01. јун 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Госпођица Жиранбу, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Униформе, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Чавка, 1. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Зоо симфонија: Зебра, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Градимир Стојковић, 1. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Побуна птица селица, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Прва биоскопска представа, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Мери Попинс, завршни део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Добро јутро децо - Радио Невен, 7. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Перо Зубац, 7. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Осећања, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Филмови Ернеста Бошњака, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Мери Попинс, 6. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Добро јутро децо - Радио Невен, 6. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Перо Зубац, 6. део, р.
05:10
Микс, р.