Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 10. јун 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Бубамарини упитници, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Авантуре црва Пере: Пирамиде, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Мачак у чизмама, 3. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Зоо симфонија: Ајкула, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Недељко Терзић, 3. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Јарчеви се уплашили вука, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Авантуре црва Пере: Лична хигијена, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Мачак у чизмама, 2. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Зоо симфонија: Сврака, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Недељко Терзић, 2. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Столица, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Авантуре црва Пере: Лавоазје, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Мачак у чизмама, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија: Медуза, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Недељко Терзић, 1. део, р.
05:10
Микс, р.