Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 25. јул 2021

06:05
Микс
08:05
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Осмјех и дјевојчица, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Фолдер Србија: Поп Ћира и поп Спира, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Тина Ши, 6. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Шест немогућих ствари пре ручка, 10. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Бранко Ћопић, 6. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Дејвид Коперфилд, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Чудотворни мач, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Тина Ши, 5. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Шест немогућих ствари пре ручка, 8. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Бранко Ћопић, 5. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Црна врата, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Ципелице на асфалту, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Тина Ши, 4. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Шест немогућих ствари пре ручка, 7. део, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Бранко Ћопић, 4. део, р.
05:10
Микс, р.