Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 13. јул 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо: Брбљиви поток, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Модна жртва, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Путовање до деветог спрата, 1. епизода, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Клик - Митолошки речник: Амајлија, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Синиша Терзић, 1. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - прича Зорана Станојевића, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Марково кале, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Мали робот Џон, последња епизода, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Шегртска шушкања: Грнчарија, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Петар Аливојводић, 7. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Плави мачак, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Трајанов мост, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Мали робот Џон, 6. епизода, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Шегртска шушкања: Ћилими, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Петар Аливојводић, 6. део, р.
05:10
Микс, р.