Радио Вртешка: Програмска шема - недеља, 04. јун 2023

06:00
Добро јутро децо: Постанак
06:05
Микс
08:00
Фолдер Србија: Запис
08:05
Микс
10:00
Поезија: Верослав Гајовић, 2. део
10:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Скоро па облак, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Фолдер Србија: Лидо, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Поезија: Милован Данојлић, р.
16:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Сан у коме је палата од стакла, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Фолдер Србија: Дунавски кавијар, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Поезија: Радмила Шехић, р.
22:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Сан од кога мораш да се одмориш, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Фолдер Србија: Официрски дом, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Поезија: Јово Кнежевић, р.
04:05
Микс, р.