Радио Вртешка: Програмска шема - понедељак, 19. јул 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Намћораста сова Софија, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Модни путопис - Минстер, 2. део, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Путовање до деветог спрата, последња епизода, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Клик - Митолошки речник: Јаје, 2. део, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Синиша Терзић, 7. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Паук Ведран, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Модни путопис - Минстер, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Путовање до деветог спрата, 6. епизода, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Клик - Митолошки речник: Јаје, 1. део, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Синиша Терзић, 6. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Најмања жута тачкица, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Модни путопис - Есен, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Путовање до деветог спрата, 5. епизода, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Клик - Митолошки речник: Јабука, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Синиша Терзић, 5. део, р.
05:10
Микс, р.