Радио Вртешка: Програмска шема - четвртак, 03. јун 2021

06:05
Микс
08:10
Микс
09:05
Микс
10:10
Микс
11:10
Микс
12:00
Добро јутро децо - Мачак и симфонија, р.
12:05
Микс. р.
14:00
Модовање: Метонимија у Модовању, р.
14:10
Микс, р.
15:00
Радио драма: Чавка, 3. део, р.
15:05
Микс, р.
16:00
Зоо симфонија: Диносаурус, р.
16:10
Микс, р.
17:00
Поезија: Градимир Стојковић, 3. део, р.
17:10
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо - Месечина, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Модовање: Униформе и униформност, р.
20:10
Микс, р.
21:00
Радио драма: Чавка, 2. део, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Зоо симфонија: Змија, р.
22:10
Микс, р.
23:00
Поезија: Градимир Стојковић, 2. део, р.
23:10
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо - Госпођица Жиранбу, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Модовање: Униформе, р.
02:10
Микс, р.
03:00
Радио драма: Чавка, 1. део, р.
03:05
Микс, р.
04:00
Зоо симфонија: Зебра, р.
04:10
Микс, р.
05:00
Поезија: Градимир Стојковић, 1. део, р.
05:10
Микс, р.