Читај ми!

Група Е - Резултати и табела

У Групи Е такмиче се: Шпанија, Немачка, Јапан и Костарика

Прво коло 23. 11.
Немачка - Јапан 1:2 (1:0)
Шпанија - Костарика 7:0 (3:0)

Друго коло 27. 11.
Јапан - Костарика 0:1 (0:0)
Шпанија - Немачка 1:1 (0:0)

Треће коло 1. 12.
Јапан - Шпанија 2:1 (0:1)
Костарика - Немачка 2:4 (0:1)

Табела:

1. Јапан 6 4:3
2. Шпанија 4 9:3
3. Немачка 4 6:5
4. Костарика 3 3:11