Курсна листа за 12. јун

Званични средњи курс: 118,1891

КУРСНА ЛИСТА БР.109
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 12.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар