Курсна листа за 20. фебруар

Званични средњи курс: 118,0594

КУРСНА ЛИСТА БР.33
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 20.02.2019. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар