Курсна листа за 9. јул 2020.

Званични средњи курс: 117,5801

КУРСНА ЛИСТА БР.130
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 09.07.2020. ГОДИНЕ