Читај ми!

Курсна листа за 25. фебруар

Званични средњи курс: 117,5755

КУРСНА ЛИСТА БР.35
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 24.02.2021. ГОДИНЕ