Читај ми!

Курсна листа за 6. април

Званични средњи курс: 117,5667

КУРСНА ЛИСТА БР.64
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 06.04.2021. ГОДИНЕ