РТС 1: Програмска шема - недеља, 13. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Шареница
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
14:00
РТС ординација
15:00
Вести
16:00
Вести
16:34
Бела лађа, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:23
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
02:35
САТ
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:20
Најлепше народне песме
04:41
Датум
04:51
Бела лађа, ТВ серија
12
05:47
Верски календар