РТС 1: Програмска шема - уторак, 29. јан 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
10:59
Крај династије Обреновић, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:48
Од злата јабука
15:54
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
23:55
Дневник
00:32
Спортски дневник
00:42
Реј Донован, серија
12
01:42
Вести
01:47
Кина, кинески документарни филм
02:57
Око
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:30
Од злата јабука
03:54
Сети се моје песме - Живка Ђурић
04:45
Крај династије Обреновић, ТВ серија
12
05:48
Верски календар