РТС 1: Програмска шема - уторак, 08. јан 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Волим и ја неранџе, но трпим, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник - специјал музика
12:52
Од злата јабука
16:09
Бела лађа, ТВ серија
12
17:00
Дневник ТВ Војводина
17:42
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Бела лађа, ТВ серија
12
22:30
Дневник
23:07
Спортски дневник
23:17
Реј Донован, серија
12
00:08
Вести
00:13
Света Гора: Република монаха
01:05
Великани
01:23
Специјално васпитање, филм
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:10
Од злата јабука
03:35
Око
04:08
Волим и ја неранџе, но трпим, ТВ серија
12
04:54
Бела лађа, ТВ серија
12
05:48
Верски календар