РТС 1: Програмска шема - петак, 12. нов 2021

11:04
Јагодићи, опроштајни валцер, ТВ серија
12
16:31
Радио Милева, ТВ серија
12
23:15
Плава крв, серија
12
04:53
Јагодићи, опроштајни валцер, ТВ серија
12