РТС 1: Програмска шема - уторак, 02. нов 2021

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:04
Јагодићи, опроштјни валцер, ТВ серија
12
12:00
Дневник
13:05
Од злата јабука
15:26
Ово је Србија
16:14
Радио Милева, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
18:57
Слагалица, квиз
19:20
Време
22:45
Дневник
23:20
Плава крв, серија
12
00:12
Наивко, филм
12
01:59
Кина, кинески документарни филм
02:50
Од злата јабука
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:18
Реч на реч
04:26
Око
04:56
Бранилац, документарно-играна серија
12
05:47
Верски календар