РТС 1: Програмска шема - уторак, 20. апр 2021

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Комшије, ТВ серија
12
12:30
Дневник
12:51
Културни дневник
13:08
Од злата јабука
15:21
Ово је Србија
16:06
Дрим тим, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:21
Време
22:05
НДХ: Мук
23:10
Дневник
23:30
Преживети Ескобара, серија
12
00:37
Капетан Леши, филм
12
02:18
Кина, кинески документарни филм
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:13
Од злата јабука
03:39
Датум
03:54
Око
04:27
Комшије, ТВ серија
12
05:49
Верски календар