РТС 2: Програмска шема - четвртак, 01. јул 2021

14:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
14:48
Ел Чапо, серија
12
15:29
Женски рај, серија
12
19:00
Тајне интерната за племићке кћери, серија
12
21:49
Женски рај, серија
12