РТС Свет: Програмска шема - уторак, 02. нов 2021

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Јутарњи програм
10:00
Вести
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:04
Јагодићи, опроштајни валцер, р.
12:00
Дневник
13:00
Од злата јабука, репортажа
13:28
Слагалица, квиз, р.
13:50
Србија на вези-регион, програм за дијаспору, р.
14:17
Лексингтон бенд, музички програм, р.
15:26
Ово је Србија
16:14
Радио Милева, р.
17:00
Дневник РТ Војводина
17:26
Београдска хроника
18:04
Шта радите, бре
18:21
Слагалица, квиз
18:45
Датум,документарни програм, р.
19:30
Дневник
22:45
Дневник
23:51
ТВ фељтон: Принцеза из Душанове женидбе-Роксанда, емисија из културе, р.
00:15
Метаморфозе: Милена Марковић,емисија из културе, р.
01:29
41. Зајечарска гитаријада: Дадо Топић и Тиме, музички програм 2, р.
02:00
Вести (03.00, 04.00, 05.00)
02:03
Србија на вези-регион, програм за дијаспору, р.
02:28
Слагалица, квиз, р.
02:53
Око/Око магазин, р.
03:26
Од злата јабука, репортажа, р.
03:52
Лексингтон бенд, музички програм, р.
04:50
Јагодићи, опроштајни валцер, р.
05:47
Верски календар