РТС HD: Програмска шема - петак, 02. авг 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Заборављени, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:50
Војна академија, ТВ серија
12
15:05
Ово је Србија
15:55
Срећни људи, ТВ серија
12
18:55
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
23:45
Дневник
00:25
Спортски дневник
00:35
Даунтонска опатија, серија
12
01:25
Живот је масовна појава, филм
12
02:35
Со земље, документарни филм
12
04:00
Вести
04:25
Свет на длану
04:55
Заборављени, ТВ серија
12
05:50
Верски календар