РТС HD: Програмска шема - среда, 21. авг 2019

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:18
Време, стање на путевима
12:25
Културни дневник
12:40
Лов и риболов
13:11
Квадратура круга
15:20
Ово је Србија
16:05
Породично благо, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:40
Београдска хроника
19:00
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:00
Породично благо, ТВ серија
12
00:25
Дневник
01:00
Спортски дневник
01:15
Фудбал - Кв. за ЛШ, преглед
01:30
Шкорпија, серија
12
02:10
Клопка, филм
12
04:00
Вести (05.00)
04:03
Квадратура круга
04:30
Око
05:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
05:50
Верски календар