РТС HD: Програмска шема - петак, 09. авг 2019

11:05
Вратиће се роде, ТВ серија
12
12:25
Војна академија, ТВ серија
12
16:10
Срећни људи, ТВ серија
12
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
00:25
Даунтонска опатија, серија
12
04:55
Вратиће се роде, ТВ серија
12