РТС 3: Програмска шема - петак, 12. нов 2021

07:10
Европа кроз концерте, р.
08:01
Циклус Чајковски: Патетична симфонија бр. 6 у ха-молу ,р.
08:56
Време телевизије:Сведоци векова, 2. део,р.
10:05
Бунт,р.
10:35
Српске светиње на Косову и Метохији: Велика Хоча, 2. део,р.
11:05
Аутопортрет: Неда Арнерић, р.
12:00
Велика илузија,р.
12:35
Хор и Биг бенд РТС-а: Ноћ Бродвеја, р.
13:35
Прекид, 5 и 6 -10, р.
12
15:10
Европа кроз концерте, р.
18:35
Плава крв, 8-22
12
21:35
Погранични град, 9-11
12
23:40
Батаљон
12
02:05
Жак Лусије: Бах на клавиру,р.
02:50
Мира Адања Полак: Ексклузивно– Жена која је победила систем,р.
03:20
Концерт Стефана Ћирића, 1. део,р.
04:15
Професионалци: Дејан Поповић,р.
04:45
Концерт у част 80 рођендана Филипа Гласа, 2. део, р.
05:45
СО РТС-а: Беджих Сметана