РТС 3: Програмска шема - четвртак, 10. јан 2019

08:05
Стеван Мокрањац, р.
09:15
РТС Коло: Посело на Чубури, р.
09:49
РТС Коло: Кад запевам ја 'вако малена, р.
10:20
Александар Сердар: Месечева кћи, р.
11:08
Хор РТС-а : Вече мадригала, р.
11:53
Српски јунаци Средњег века: Марко Краљевић 1-10, р.
12:26
Нишвил 2016: CCBW LC Band, р.
13:00
Палета културног наслеђа, р.
13:35
СО РТС-а: В.А.Моцарт-Јупитер симфонија, р.
13:57
Далида, р.
12
16:51
РТС Трезор: Међутим-Епизодиста
17:38
Реј Донован, 42-60
12
18:36
Концерт Влатка Стефановског, 1. део
21:26
Велика илузија: Година на филму
22:23
Син, 7-10
12
23:15
Европа кроз концерте
00:05
Хиландарске приче:Слава и обнова, 1-7, р.
00:38
РТС Трезор: Кад сам био мали-Лола Ђукић, р.
00:51
РТС Трезор: Међутим-Епизодиста, р.
02:31
Концерт Влатка Стефановског, 1. део, р.
03:53
Одлив мозгова: Матеја Миљачки, р.
04:23
Биг бенд РТС-а: Даме певају, 1. део, р.
04:58
Декоратерска племена: Хибридно племе, 7-8, р.
05:26
Велика илузија: Година на филму, р.