РТС 3: Програмска шема - четвртак, 08. јул 2021

07:32
Take Away Shows: Lee Ronaldo-Electric Trim, р.
07:43
Необични градови: Ла Паз,р
08:37
Српски јунаци средњег века: Цар Урош, р.
09:22
52. Бемус: СО РТС-а-Л.В. Бетовен-Симфонија бр.7, р.
10:02
Наша историјска авангарада: Главом кроз зид, 2-6, р.
10:37
Београдска филхармонија: Циклус концерата За заљубљене, 1. део, р.
11:27
Савремени светски писци: Клаудио Магрис, р.
12:12
Песничке ведрине: Милосав Тешић
12:42
Концерт Дуке Бајаџијева, р.
13:52
Портрет даме у пламену, р.
12
15:50
Take Away Shows: Lee Ronaldo-Electric Trim, р.
16:50
Песничке ведрине: Перо Зубац
18:05
Српски јунаци средњег века: Јелена Балшић
18:55
Ел Чапо, 3-12
12
19:45
Take Away Shows: Father John Misty
20:55
58. Октобарски салон: Blue Moon - Alex Da Corte
21:00
Велвет колекција, 7-10
12
22:00
Велика илузија
22:40
СО РТС-а: Серенада за дуваче. 1. део
23:10
Европа кроз концерте
00:01
Бунт
00:40
Take Away Shows:Father John Misty р.
00:50
Златни век: Историја Београдске опере-У оркестарској рупи, 5-6,р
01:15
Српски јунаци средњег века:Јелена Балшић, р
02:00
Београдска филхармонија: Циклус концерата За заљубљене, 2. део,р.
02:45
Савремени светски писци: Филип Солерс, р.
03:31
Песничке ведрине:Перо Зубац, р.
04:00
СО РТС-а: Серенада за дуваче. 1. део, р.
04:25
Љубав на делу: Џорџија О Киф и Алфред Штиглиц, 5-5, р.
04:55
Велика илузија, р.
05:35
Солистички концерт Маје Рајковић