РТС Драма: Програмска шема - петак, 03. дец 2021

06:00
Моја генерација Z, 17. и 18. спојене ,р.
12
06:47
Делиријум тременс, 4-4 ,р.
12
07:37
Војна академија, 27. еп. ,р.
12
08:32
Радио Милева, 14-25 ,р.
12
09:14
Група, 9-11 ,р.
12
10:12
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
10:16
Боље од бекства, филм ,р.
12
12:00
Моја генерација Z, 17. и 18. спојене ,р.
12
12:47
Делиријум тременс, 4-4 ,р.
12
13:37
Војна академија, 27. еп. ,р.
12
14:32
Радио Милева, 14-25 ,р.
12
15:14
Група, 9-11 ,р.
12
16:12
Мој лични печат – Зоран Симјановић ,р.
16:16
Боље од бекства, филм ,р.
12
00:00
Моја генерација Z, 19. и 20. спојене ,р.
12
00:47
Војна академија, 28. еп. ,р.
12
01:43
Радио Милева, 15-25 ,р.
12
02:22
Група, 10-11 ,р.
12
03:21
Театрологике – Борис Лијешевић ,р.
03:51
Варљиво лето, 1-3 ,р.
12
04:33
Варљиво лето, 2-3 ,р.
12
05:18
Варљиво лето, 3-3 ,р.
12