РТС Драма: Програмска шема - среда, 08. дец 2021

06:00
Моја генерација Z, 23. и 24. спојене ,р.
12
06:47
Бисер Бојане, 2-4 ,р.
12
07:32
Војна академија, 30. еп. ,р.
12
08:23
Радио Милева, 17-25 ,р.
12
09:03
Мој лични печат – Горанка Матић ,р.
09:07
Слепи путник на броду лудака, 1. део ,р.
12
10:00
Мој лични печат – Михајло Митровић ,р.
10:03
Театрологике – Јан Фабр ,р.
10:36
Шумановић, комедија уметника, ТВ др ,р.
12:00
Моја генерација Z, 23. и 24. спојене ,р.
12
12:47
Бисер Бојане, 2-4 ,р.
12
13:32
Војна академија, 30. еп. ,р.
12
14:23
Радио Милева, 17-25 ,р.
12
15:03
Мој лични печат – Горанка Матић ,р.
15:07
Слепи путник на броду лудака, 1. део ,р.
12
16:00
Мој лични печат – Михајло Митровић ,р.
16:03
Театрологике – Јан Фабр ,р.
16:36
Шумановић, комедија уметника, ТВ др ,р.
21:05
Мој лични печат – Душан Ковачевић
00:00
Моја генерација Z, 25. и 26. спојене ,р.
12
00:48
Бисер Бојане, 3-4 ,р.
12
01:31
Војна академија, 31. еп. ,р.
12
02:24
Радио Милева, 18-25 ,р.
12
03:05
Мој лични печат – Душан Ковачевић ,р.
03:09
Слепи путник на броду лудака, 2. део ,р.
12
04:10
Театрологике – Игор Самобор ,р.
04:41
Видео јела зелен бор, ТВ филм ,р.