РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 01. апр 2021

06:00
Талог, ТВ филм ,р.
12
07:24
Јутро ће променити све, 5. еп. ,р.
12
07:50
Јутро ће променити све, 6. еп. ,р.
12
08:15
Војна академија, 8. еп. ,р.
12
09:06
Група, 3-11 ,р.
12
10:00
ТВ театар – Дон Крсто ,р.
12:00
Талог, ТВ филм ,р.
12
13:24
Јутро ће променити све, 5. еп. ,р.
12
13:50
Јутро ће променити све, 6. еп. ,р.
12
14:15
Војна академија, 8. еп. ,р.
12
15:06
Група, 3-11 ,р.
12
16:00
ТВ театар – Дон Крсто ,р.
21:42
12
00:00
Ближњи, ТВ филм ,р.
12
01:37
Јутро ће променити све, 7. еп. ,р.
12
02:03
Јутро ће променити све, 8. и 9. спојене ,р.
12
02:50
Војна академија, 9. еп. ,р.
12
03:42
Група, 4-11 ,р.
12
04:40
Скоро сасвим обична прича, филм ,р.
12