РТС Драма: Програмска шема - уторак, 29. јун 2021

06:00
Поп Ћира и поп Спира, 1-3, р.
12
07:07
Комшије, 4. еп., р.
12
07:50
На путу за Монтевидео, 1-9, р.
12
08:45
Мој лични печат – Раша Тодосијевић, р.
08:50
Прваци света, 10-12, р.
12
09:36
Немањићи, рађање краљевине, 5-13, р.
12
10:25
ТВ театар – Чекаоница, р.
12:00
Поп Ћира и поп Спира, 1-3, р.
12
13:07
Комшије, 4. еп., р.
12
13:50
На путу за Монтевидео, 1-9, р.
12
14:45
Мој лични печат – Раша Тодосијевић, р.
14:50
Прваци света, 10-12, р.
12
15:36
Немањићи, рађање краљевине, 5-13, р.
12
16:25
ТВ театар – Чекаоница, р.
22:26
Мој лични печат – Марко Сомборац
00:00
Поп Ћира и поп Спира, 2-3, р.
12
01:16
Мој лични печат – Зоран Симјановић, р.
01:20
Комшије, 5. еп., р.
12
02:06
На путу за Монтевидео, 2-9, р.
12
02:56
Прваци света, 11-12, р.
12
03:41
Немањићи, рађање краљевине, 6-13, р.
12
04:26
Мој лични печат – Марко Сомборац, р.
04:30
ТВ театар – Хипермнезија, р.