РТС Драма: Програмска шема - среда, 30. јун 2021

06:00
Поп Ћира и поп Спира, 2-3, р.
07:16
Мој лични печат – Зоран Симјановић, р.
07:20
Комшије, 5. еп., р.
08:06
На путу за Монтевидео, 2-9, р.
08:56
Прваци света, 11-12, р.
09:41
Немањићи, рађање краљевине, 6-13, р.
10:26
Мој лични печат – Марко Сомборац, р.
10:30
ТВ театар – Хипермнезија, р.
12:00
Поп Ћира и поп Спира, 2-3, р.
13:16
Мој лични печат – Зоран Симјановић, р.
13:20
Комшије, 5. еп., р.
14:06
На путу за Монтевидео, 2-9, р.
14:56
Прваци света, 11-12, р.
15:41
Немањићи, рађање краљевине, 6-13, р.
16:26
Мој лични печат – Марко Сомборац, р.
16:30
ТВ театар – Хипермнезија, р.
00:00
Поп Ћира и поп Спира, 3-3, р.
12
01:25
Комшије, 6. еп., р.
12
02:10
На путу за Монтевидео, 3-9, р.
12
03:00
Прваци света, 12-12, р.
12
03:48
Немањићи, рађање краљевине, 7-13, р.
12
04:33
ТВ театар – Мали Геза, р.