РТС Драма: Програмска шема - петак, 04. јун 2021

06:00
Други век – Дејан Зечевић , р.
06:30
Други век – Срђан Карановић, р.
07:01
Мој лични печат – Никола Кусовац, р.
07:05
Случај породице Бошковић, 57. и 58. спојене, р.
12
07:51
Војна академија, 54. еп., р.
12
08:40
Месо, 2-9, р.
12
09:24
Слепи путник на броду лудака, 1. део, р.
12
10:16
Мој лични печат – Милован Витезовић, р.
10:21
Увод у други живот, филм, р.
12
12:00
Други век – Дејан Зечевић , р.
12:30
Други век – Срђан Карановић, р.
13:01
Мој лични печат – Никола Кусовац, р.
13:05
Случај породице Бошковић, 57. и 58. спојене, р.
12
13:51
Војна академија, 54. еп., р.
12
14:40
Месо, 2-9, р.
12
15:24
Слепи путник на броду лудака, 1. део, р.
12
16:16
Мој лични печат – Милован Витезовић, р.
16:21
Увод у други живот, филм, р.
12
18:38
Други век – Рајко Грлић
20:56
12
22:45
ТВ театар – Јанез
00:00
Други век – Миша Радивојевић, р.
00:38
Други век – Рајко Грлић, р.
01:20
Случај породице Бошковић, 59. и 60. спојене, р.
12
02:08
Војна академија, 55. еп., р.
12
02:56
Месо, 3-9, р.
12
03:42
Слепи путник на броду лудака, 2. део, р.
12
04:45
ТВ театар – Јанез, р.