РТС Драма: Програмска шема - среда, 09. јун 2021

06:00
Други век – Вим Вендерс, р.
06:29
Други век – Горан Паскаљевић, р.
07:02
Мој лични печат – Гиле Оргазам, р.
07:06
Случај породице Бошковић, 63. и 64. спојене, р.
12
07:53
Војна академија, 57. еп., р.
12
08:42
Месо, 5-9, р.
12
09:27
Санта Мариа дела салуте, 2-11, р.
12
10:20
Мој лични печат – Раде Владић, р.
10:24
Девојка са лампом, филм, р.
12
12:00
Други век – Вим Вендерс, р.
12:29
Други век – Горан Паскаљевић, р.
13:02
Мој лични печат – Гиле Оргазам, р.
13:06
Случај породице Бошковић, 63. и 64. спојене, р.
12
13:53
Војна академија, 57. еп., р.
12
14:42
Месо, 5-9, р.
12
15:27
Санта Мариа дела салуте, 2-11, р.
12
16:20
Мој лични печат – Раде Владић, р.
16:24
Девојка са лампом, филм, р.
12
20:43
12
00:00
Други век – Алехандро Ходоровски, р.
00:32
Други век – Андреј Звјагињцев, р.
01:10
Случај породице Бошковић, 65. и 66. спојене, р.
12
01:53
Војна академија, 58. еп., р.
12
02:43
Месо, 6-9, р.
12
03:26
Санта Мариа дела салуте, 3-11, р.
12
04:19
Тераса на крову, филм, р.
12