РТС Коло: Програмска шема - уторак, 02. нов 2021

06:00
Добра стара времена ,р.
06:35
Ансамбл Урошевић ,р.
07:00
Играле се делије ,р.
07:45
Београдско пролеће 1976. ,р.
08:15
Фолк мајстори ,р.
09:10
Шљивик: мајстори певачи ,р.
09:40
Сусрет са Мокрањцем ,р.
10:20
ЈЕКА, специјал ,р.
11:00
Балканска одисеја, концерт ,р.
12:00
Добра стара времена ,р.
12:35
Ансамбл Урошевић ,р.
13:00
Играле се делије ,р.
13:45
Београдско пролеће 1976. ,р.
14:15
Фолк мајстори ,р.
15:10
Шљивик: мајстори певачи ,р.
15:40
Сусрет са Мокрањцем ,р.
16:20
ЈЕКА, специјал ,р.
17:00
Балканска одисеја, концерт ,р.
18:00
Смедеревска јесен
18:20
Мали концерт
18:30
Места знана, а времена давна: Аласи
00:00
Смедеревска јесен ,р.
00:20
Мали концерт ,р.
00:30
Места знана, а времена давна: Аласи ,р.
00:50
Силуете: Звуци приједорске хармонике ,р.
01:20
Постер Милана Бабића ,р.
02:15
Певајте моје песме ,р.
03:00
Даровница ,р.
04:55
Певајте ми ,р.