РТС Музика: Програмска шема - недеља, 29. јан 2023

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Музички времеплов ,р.
07:00
Микстејп – Дејан Вучетић Вуча ,р.
07:15
Из наше архиве ,р.
07:47
Сатори на тврђави Голубац ,р.
09:00
РТС Музика представља ,р.
09:05
Muzzik топ 20 ,р.
10:20
Музички подсетник ,р.
10:45
Европа кроз концерте ,р.
11:27
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Музички времеплов ,р.
13:00
Микстејп – Дејан Вучетић Вуча ,р.
13:15
Из наше архиве ,р.
13:47
Сатори на тврђави Голубац ,р.
15:00
РТС Музика представља ,р.
15:05
Muzzik топ 20 ,р.
16:20
Музички подсетник ,р.
16:45
Европа кроз концерте ,р.
17:27
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:46
Из наше архиве
20:16
Хитови
21:00
РТС Музика представља
22:53
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Биља Крстић и Бистрик – Велики слављенички концерт, 1. део ,р.
00:46
Из наше архиве ,р.
01:30
Белеф 2016 – Moreska nova ,р.
02:16
Хитови ,р.
03:00
РТС Музика представља ,р.
03:05
Иза хоризонта – Концерт у част Лазе Ристовског, 2. део ,р.
04:00
Балкан – Сећање на Тошета Проеског ,р.
04:53
Претпоноћни микс ,р.